Beverly

Savršen za grad

Dvadeset godina nakon predstavljanja prve generacije, novi Piaggio Beverly dolazi s mnoštvom noviteta, ali još uvijek istim hrabrim, sportskim stavom i elegantnim dizajnom koji je promijenio koncept gradske mobilnosti. Danas, novi Beverly je crossover koji spaja svestranost i izdržljivost skutera velikih točkova srednje klase te performanse i udobnost luksuznog GT skutera. Dostupan u verzijama 300 i 400, ova uzbudljiva formula pruža novu razinu snage i udobnosti za vozača i suvozača.

Karakteristike

Svestranost

Ključna riječ je svestranost: Beverly, omiljeni skuter zadnja dva desetljeća te simbol elegancije i agilnosti, još uvijek evoluira i iznenađuje. 20 godina od kad se pojavio i počeo ostvarivati rekordnu prodaju Beverly izlazi iz okvira tradicionalnih segmenata i postaje istinski svestrani crossover.

Funkcionalnost

Dostupan u verzijama 300 i 400, obje u standardnoj Beverly i sportskoj Beverly S varijanti, zadržava dinamične osobine i izdržljivost skutera velikih kotača, a dobiva na sigurnosti, udobnosti i bogatoj opremi GT skutera za duža putovanja. Dizajniran za sve situacije u svakodnevnoj gradskoj vožnji, agilan i upravljiv, Beverly je savršeni suputnik čak i za izlete van grada sa suputnikom zahvaljujući obilju prostora koji može ponuditi.

Praktičnost

Za pobjedničku formulu uzmete novi Euro5 300 ili 400 HPE (High Performance Engine) agregat i spojite ga s ciklistikom motocikla. Ne samo da dobijete vidljivo povećanje snage i okretnog momenta te agilnost i upravljivost, nego jednocilindrični 4-ventilski, tekućinom hlađeni agregat s elektronskim ubrizgavanjem ima smanjenu potrošnju i buku što ga čini idealnim za duža putovanja. Treba spomenuti i poboljšano prianjanje zahvaljujući ravnoteži postignutoj zahvaljujući velikim, a laganim kotačima s prednjim kotačem koji je 2'' većeg promjera od stražnjeg.

Stil

Na novom sportskom izgledu odmah je prepoznatljiv originalni i toliko omiljeni dizajn. Prednji dio je redizajniran, dok se bočna silueta sada "mišićavija" završava užim, podignutim repom. Na prvi pogled ističe se LED svjetlo na upravljaču i prednjem oklopu dok LED pokazivači smjera i pozicijska svjetla ocrtavaju rub oklopa stvarajući svjetlosni "potpis" prepoznatljiv i pri dnevnom svjetlu. Stražnji svjetlosni sklop je također nov, u LED tehnologiji, kao i nosač registracije inspiriran motociklima. Detalji u sjajno crnoj boji i crni kotači sa sedam krakova privlače pažnju, a sjedalo presvučeno dvama različitim materijalima s dvostrukim šavom kontrastnih boja otkriva iznimnu pažnju posvećenu detaljima.

Piaggio

Mi transformišemo mobilnost zahvaljujući mješavini
tehnologija i umjetnosti, kombinacija novih ideja i jedinstvenosti dizajna. Pokazujemo cijelom svijetu da funkcionalnost može biti zabavna, a praktičnost također može biti stvar ljepote. Želimo osigurati da pritiskom na dugme pokrenemo reakciju koje će transformisati ponedeljak ujutro u uzbudljivo iskustvo, bilo da je to žurba do škole, sati provedene u saobraćaju ili u paničnom telefonskom pozivu kada više nema hljeba ostavljenog kod kuće. Uživajmo čak i u najobičnijim rutama i učinite naše putovanje vrhuncem dana.

Beverly 300 S Euro 5

*od 5.800,00 eur

Beverly 400 S Euro 5

*od 6.700,00 eur

Beverly 300 Euro 5

*od 5.800,00 eur

Beverly 400 S Euro 5

*od 6.700,00 eur

Beverly 400 Deep Black Euro 5

*od 6.700,00 eur

Beverly 300 Deep Black Euro 5

*od 5.800,00 eur

Servis - Dorćol

Žorža Klemansoa 19, Dorćol

Radno veme:       pon-pet: 09-16h

                              subota 09-14h

011 71-55-620

zakazi.autoland@akkompresor.rs

Prodaja - Dorćol

Žorža Klemansoa 19, Dorćol

Radno veme:       pon-pet: 09-18h

                              subota 09-15h

011 71-55-600

motocikli@akkompresor.rs

Prodaja - Rakovicaak

Patrijarha Dimitrija 1-3, Rakovica

Radno veme:       pon-pet: 09-17h

                              subota 09-14h

011 71-55-569

motocikli@akkompresor.rs

Copyright © 2023. Sva prava zadržana.

+381 11 7155 616