Medley

Savršen za grad

PRAKTIČAN, DINAMIČAN, LAGAN i PRIVLAČAN

Novi Piaggio Medley stvorio je novu klasu Piaggio skutera velikih točkova koja kombinira prednosti agilnog i laganog skutera s prednostima velikih i snažnijih skutera velikih točkova.

Karakteristike

Snaga

Najnovija evolucija i-get agregata. Piaggio Medley pokreće najnovija evolucija Piaggio i-get 125 i 150 agregata. Oba agregata su tekućinom hlađeni, s 4 ventila i elektronskim ubrizgavanjem goriva. Ovaj agregat daje Medleyu još više živosti i agilnosti u prometu, poboljšava performanse te ga svrstava u sam vrh klase po pitanju snage.

Povezivanje

U korak s vremenom. Piaggio Medley evoluirao je i po pitanju povezivosti koju je prvi predstavio u ssegmentu skutera srednje klase. Piaggio MIA sustav za povezivanje (u serijskoj opremi na modelima S) spaja vaš pametni telefon s vozilom putem Bluetootha te upravlja pozivima, glasovnim naredbama i glazbom pomoću tipki na upravljaču.

Udobnost

Ergonomsko sjedište. Novo sjedalo je uže, poboljšane ergonomije za vozača i suvozača kojem je poboljšana i pozicija oslonaca za noge koji se lagano izvlače. Dolaze s gumenom podlogom za ublažavanje vibracija te sprječavanje klizanja nogu. Sjedalo se može otvoriti uz pomoć tipke na upravljaču.

Verzije

Medley i Medley S. Novi Piaggio Medley dostupan je u dvije verzije: Medley i Medley S. Medley je naklonjen klasičnim, elegantnim bojama poput bijele Luna, crne Abisso i plave Orione, u kombinaciji sa smeđim sjedalom, završenom obradom u mat brončanoj boji i sivim kotačima. Medley S razlike je sportskom mat crnom završnom obradom, a sporstki duh dodatno naglašavaju crveni amortizeri, crveni šavovi na sjedalu te crveni detalji na "kravati". Tri boje u kombinaciji s crnim sjedalom su: bijela Luna, siva Materia i crna Meteora.

Piaggio

Mi transformišemo mobilnost zahvaljujući mješavini
tehnologija i umjetnosti, kombinacija novih ideja i jedinstvenosti dizajna. Pokazujemo cijelom svijetu da funkcionalnost može biti zabavna, a praktičnost također može biti stvar ljepote. Želimo osigurati da pritiskom na dugme pokrenemo reakciju koje će transformisati ponedeljak ujutro u uzbudljivo iskustvo, bilo da je to žurba do škole, sati provedene u saobraćaju ili u paničnom telefonskom pozivu kada više nema hljeba ostavljenog kod kuće. Uživajmo čak i u najobičnijim rutama i učinite naše putovanje vrhuncem dana.

Medley 125 Euro 5

*od 4.200,00 eur

Medley 125 S Euro 5

*od 4.200,00 eur

Medley 150 Euro 5

*od 4.500,00 eur

Medley 150 S Euro 5

*od 4.500,00 eur

Servis - Dorćol

Žorža Klemansoa 19, Dorćol

Radno veme:       pon-pet: 09-16h

                              subota 09-14h

011 71-55-620

zakazi.autoland@akkompresor.rs

Prodaja - Dorćol

Žorža Klemansoa 19, Dorćol

Radno veme:       pon-pet: 09-18h

                              subota 09-15h

011 71-55-600

motocikli@akkompresor.rs

Prodaja - Rakovicaak

Patrijarha Dimitrija 1-3, Rakovica

Radno veme:       pon-pet: 09-17h

                              subota 09-14h

011 71-55-569

motocikli@akkompresor.rs

Copyright © 2023. Sva prava zadržana.

+381 11 7155 616